Over ons

Al jaren een begrip

De Locatie

Brasserie de Kraag is al meer dan 50 jaar een bekende naam in Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu binnen zit of buiten, je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over de Otheense Kreek. Onze locatie is al vele jaren geliefd bij mensen uit de omgeving. Velen zijn hier getrouwd, hebben jubilea gevierd of genoten vroeger van paling met familie en vrienden. Vanuit onze brasserie en terras kun je in alle rust genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Zaamslag, Gemeente Terneuzen

Bij Brasserie de Kraag maken we met plezier deel uit van het mooie dorp Zaamslag. We zijn dankbaar dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de unieke sfeer en warmte van Zaamslag. Wij voelen we ons niet alleen thuis in het mooie dorp Zaamslag, maar ook als een welkome aanvulling op de gemeente Terneuzen.

Hoe het begon

Sinds 16 maart 2018 zijn wij met veel passie en toewijding de trotse eigenaren van Brasserie de Kraag. Onze reis begon met de naam Brasserie de Nieuwe Kraag, maar in 2019 hebben we de naam aangepast naar Brasserie de Kraag, omdat het 'nieuwe' er inmiddels vanaf was, Dit geldt overigens niet voor onze motivatie om uniek en bijzonder te blijven.

Ons Concept

Ons concept is gebaseerd op het creëren van een warme, gastvrije omgeving waar mensen samenkomen om te genieten van heerlijk eten, het prachtige uitzicht, leuke evenementen en feesten. Of je nu binnen in onze sfeervolle brasserie zit of geniet van de frisse buitenlucht op ons terras, je kunt altijd geniet van het prachtige uitzicht over de Otheense Kreek.

Of het nu gaat om feestjes, mysterieuze diners, spelavonden of sportieve outdoor-activiteiten, we zorgen ervoor dat er altijd iets nieuws en opwindends te ontdekken is voor onze gasten. Met De Kraag Outdoor kun je genieten van activiteiten zoals kajakken, waterfietsen en suppen, en we blijven ons ontwikkelen om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden.

Dit unieke concept willen we blijven bieden, waarbij we de geschiedenis van onze brasserie combineren met nieuwe ideeën en een warme, gastvrije sfeer. We zijn dankbaar voor de vele bijzondere momenten die we al hebben mogen beleven en kijken met enthousiasme uit naar de toekomst.

Mogen we jou ook een keer begroeten binnenkort?

Team De Kraag