Contact

  • Contact

Vragen?

Contacteer ons

 

Heb je een vraag, speciale wensen of ben je opzoek naar meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar en kijkt ernaar uit om je verder te helpen.

Openingstijden

Woensdag: 11u30 - 18u00
Donderdag: 11u30 - 22u00
Vrijdag: 11u30 - 22u00
Zaterdag: 11u30 - 22u00
Zondag: 11u30 - 22u00

Voor groepen en partijen zijn we op maandag, dinsdag en woensdagavond in overleg geopend. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Brasserie De Kraag!

Reserveer nu online uw tafel!

Social Media

Blijf op de hoogte van onze laatste updates, speciale aanbiedingen en heerlijke gerechten door ons te volgen op Instagram en Facebook! Volg ons nu en mis niets van wat Brasserie De Kraag te bieden heeft!

Bereikbaarheid

Brasserie De Kraag is bereikbaar via de N290. We zijn gevestigd tussen Terneuzen en Zaamslag. Mocht je met het openbaar vervoer komen, kun je het beste uitstappen bij de halte van Zorgsaam Ziekenhuis. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 10 minuten wandelen.

Parkeergelegenheid hebben wij voldoende. Je parkeert naast de deur op ons nieuw aangelegde parkeerterrein vanaf waar het nog een klein stukje is naar de voordeur. Mocht je minder valide zijn kun je de auto nog dichter bij de voordeur parkeren.