Werken bij

Openstaande vacatures

Vacatures & stageplaatsen

Jouw stage bij Brasserie de Kraag

Wij vinden het belangrijk om leerlingen binnen ons bedrijf te laten groeien en op de juiste manier te begeleiden om echte professionals te worden. Niet alleen vinden wij het belangrijk dat de leerling een ontwikkeling doormaakt op vaktechnisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Als bedrijf proberen wij constant te vernieuwen en mee te gaan met de tijd. Zo vinden wij een combinatie tussen werk en privé heel erg belangrijk en zijn wij erg flexibel tegenover onze leerlingen en medewerkers. Als bedrijf denken we in mogelijkheden maken de stage op maat speciaal voor jou.

Leermeesters
Binnen ons bedrijf hebben we twee toegewijde leermeesters. Joris van Zuidam is verantwoordelijk voor de bediening & management, en is bevoegd voor niveau 1 tot en met 4. In de keuken wordt ons team geleid door Berry Gerritsen, die bevoegd is voor niveau 1 tot en met 4.

Openstaande vacatures en stageplaatsen:

  • Bediening - leerling BOL of praktijkroute
  • Keuken – Leerling BOL of praktijkroute

 

Bekijk al onze stages op Stagemarkt.nl

Bekijk welke opleidingen je via Scalda bij ons kan volgen

 

Leermeesters Joris en Berry

Joris, net afgestudeerd aan het hbo, herinnert zich zijn eigen stage als de dag van gisteren. Hij kan zich nog goed inleven in de leerlingen, wat een waardevolle eigenschap is bij het begeleiden. Naast dat Joris inmiddels al veel praktische ervaring heeft opgedaan, richt hij zich niet alleen op de bediening, maar is ook actief betrokken bij zaken als social media, organisatie en evenementen.

Aan de andere kant hebben we Berry, die vele jaren ervaring in de keuken heeft. Zijn diepgaande kennis en inzichten zijn van onschatbare waarde voor de leerlingen die hij begeleidt. Berry is een bron van inspiratie voor jonge koks en biedt hun de begeleiding die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot succesvolle professionals.

Samen vormen deze leermeesters een team dat onze leerlingen de juiste balans biedt tussen frisse inzichten en bewezen ervaring.